Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Formació
Formació contínua
 • Descripció: 

  La formació continuada fa referència a tota aquella formació que es fa durant la nostra trajectòria professional per ampliar, millorar i reciclar els nostres coneixements i competències professionals.

  En aquest document trobareu informació sobre diversos recursos formatius, que van des de la formació reglada a recursos online per formació en idiomes, TIC i altres competències.

  Recull de Recursos Formatius

  Recull de Recursos Formatius

  Fitxer: RECURSOS_FORMATIUS.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 17
  Mida: 839,03 kB

  Podeu ampliar informació o sol·licitar assessorament individualitzat al personal tècnic del Servei de Promoció Econòmica.

  LOGO ACTIC 

  L´ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l´àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. L´ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador.

  El Servei de Promoció Econòmica d'Argentona a través del Consell Comarcal, posem a l'abast dos cursos de formació ACTIC per aquest any 2013 er què et puguis presentar a la prova per obtenir el Certificat ACTIC

   

   LOGO OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES   

  Des de Promoció Econòmica d’Argentona a través del Consell Comarcal del Maresme se’ns ofereix la possibilitat d’oferir formació OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES amb un itinerari per a persones amb situació d’atur, on s’analitza la situació de les persones, no només en base a la seva capacitat de ser ocupables, sinó també a partir de l’anàlisi dels factors que afavoreixen o dificulten la seva inclusió personal i vital.

  idiomes

  El Servei de Promoció Econòmica de l´Ajuntament d´Argentona i les acadèmies Tàndem, Richmond i Amazing English Center han signat un conveni per a fomentar l'aprenentatge d'idiomes, especialment de l'anglès, com a competència imprescindible per accedir a ofertes de feina relacionades en perfils que tenim a la borsa de treball  o per a poder fer pràctiques formatives a d'altres països, així com també ofertes laborals.

  S'ofereixen cursos de diversos idiomes adreçats a persones aturades i a preus especials. 

  Per a més informació adreça't als centres d'idiomes del municipi:

  TANDEM ESCOLA D’IDIOMES tandemescola@gmail.com Telèfon 931897139

  RICHMOND richmond.argentona@gmail.com Telèfon 93 796 41 73

  AMAZING ENGLISH CENTER   info@amazingenglishcenter.com Telèfon  93 797 40 70

   

   

   

   

   

 
Ajuntament d'Argentona | Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE)
C/ Gran, 61, 1r pis | 08310 Argentona
Tel.: 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona