Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Formació
Conèixer punts crítics (APPCC) en establiments alimentaris (Manipulació d'aliments 2n Nivell) (En línia amb videoconferència)
  • Descripció: 

    Objectius:

    • Conèixer què és el sistema APPCC
    • Aprendre cóm aplicar-lo als diferents tipus d'establiments alimentaris
    • Familiaritzar-se amb les fitxes d'autocontrols (temperatures, neteja i desinfecció, control de proveïdors, ...)
    • Adaptar el sistema APPCC als nous perills davant la crisi sanitària de la Covid-19
  • Informació sobre la inscripció: 
    Inici immediat i reserves de places per rigorós ordre d'arribada
  • Lloc: 
    En línia
  • Dates d'inscripció: 
    Fins al 12 de juny del 2020
  • Cost: 
    Gratuït (100% subvencionat per la Diputació de Barcelona)
  • Adreçat a: 
    Preferentment persones aturades, en ERTO i altres.
  • Horari: 
    de 10 a 12h
  • Dates del curs: 
    16 i 18 de juny
  • Continguts
    • Prerequisits del sistema APPCC
    • Els 7 principis del sistema APPCC :

               1. identificació dels perills sanitaris,

               2. determinació dels punts crítics de control,

              3. establiment dels límits crítics,

              4. establiment dels sistemes de vigilància,

              5. establiment de les mesures correctores,

              6. establiment d'un procediment de verificació i

              7. validació, creació i manteniment d'un sistema documental i de registre

    • Explicació dels documents específics sobre la prevenció de Sars-Cov2/COVID-19



    Inscripció

 
INSTAGRAM

Ajuntament d'Argentona | Servei Municipal de Promoció Econòmica (SEMPRE)
C/ Gran, 61, 1r pis | 08310 Argentona
Tel.: 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona