Opinió Grups Municipals
Publicat el 03.07.2017
PSC - Major eficàcia i eficiència energètica i econòmica
  • Militància socialista. La victòria incontestable atorgada arreu per les bases a Pedro Sánchez per a liderar el partit dels socialistes va tenir una èmfasi superior a Catalunya i vingué precedida d'una allau d'avals de la militància socialista argentonina. Convençuts de que, a través de la democràcia interna i de la participació ciutadana, podrem transformar el partit al servei del país i afrontar els grans reptes de governabilitat, de lluita per a eradicar la corrupció, per aconseguir la plena ocupació i per donar satisfacció a les aspiracions de Catalunya, mitjançant el diàleg, la negociació i el pacte, participem directament al 39è Congrés del PSOE, en el que hi és, com a delegada del PSC, la Montse Brugal. Destaquem les mesures següents en la participació del grup socialista al govern d'Argentona:

    Can Cabot. El tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Espai públic, Vador Casas, està tancant un acord amb la Junta de propietaris de la urbanització de Can Cabot per canviar el sistema urbanístic al de cooperació, a partir del qual el municipi es farà càrrec del subministrament directe dels serveis, d'aigua i enllumenat, i del manteniment i arranjament dels espais públics, alliberant els veïns de la responsabilitat directa d'aquesta gestió.
    Enllumenat. La Regidoria d'Espai públic ha iniciat també la contractació dels serveis de manteniment d'enllumenat públic per als propers quatre anys, per import d'1,2 milions, que permetrà la millora de l'eficiència, ja que invertirà en les noves tecnologies d'il·luminació per a aconseguir una major eficàcia energètica i econòmica.
    Igualtat. La regidora d'Igualtat, Susana López, que està al front de les àrees de Serveis Socials i d'Igualtat i de Cohesió, està treballant en un Pla de prevenció i actuació davant d'agressions sexistes en els entorns de les festes, així com en actuacions d'informació i conscienciació per a reduir conductes de consum perilloses.

    Publicat al Cap de Creus

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800