Notícies
Publicat el 29.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El sènior femení del CBA s'assegura la permanència a Primera Catalana
Les jugadores d'Albert Illa ho aconsegueixen després de guanyar al CB La Vall d'en Bas per 78 a 58
Sènior Femení del CBA

El sènior femení del Club Bàsquet d'Argentona ha aconseguit, aquest cap de setmana, assegurar-se la permanència a Primera CatalanaLes jugadores d'Albert Illa i Albert Ponsa van demostrar la seva habilitat i determinació a la pista en la victòria per 78 a 58 davant del CB La Vall d'en Bas.

La victòria no només ha assegurat la permanència del CBA a Primera Catalana, sinó que també ha obert la porta a tenir opcions de disputar la fase de promoció d'ascens. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Illa explica que "no serà fàcil, però l'únic que podem fer és guanyar els dos partits que ens queden" i aconseguir la tercera plaça.

Amb només dos partits restants en la fase regular de la competició, i jugant com a locals, les argentonines estan decidides a mantenir el seu alt rendiment i a mantenir la seva millor versió per assolir aquest objectiu. Per endavant, els dos pròxims rivals són dos equips que també presenten la seva candidatura per a la fase de promoció d'ascens. Diumenge vinent, a les 17.45h, rebran la visita de les gironines BCFONTAJAU IN2IN (25a jornada). A l'última jornada, dissabte 11 de maig a les 17.45h, les argentonines jugaran contra el Manresa CBF B.

Independentment de com es desenvolupin les dues últimes jornades, i amb la permanència assegurada, Albert Illa valora molt positivament la temporada.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800