Notícies
Publicat el 19.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona acull la 32a trobada de Geganters i Grallers
Puigcerdà, Sant Antoni de Vilamajor, el Guinardó, Callús, Vilassar de Dalt i Arenys de Munt són les colles convidades
Mònica Rebull, cap de colla dels geganters i grallers d'Argentona

Argentona acollirà, diumenge vinent, la 32 trobada de Geganters i Grallers d'Argentona. L'edició d'enguany comptarà amb la participació de sis colles vingudes d'arreu del territori: Puigcerdà, Sant Antoni de Vilamajor, el Guinardó, Callús, Vilassar de Dalt i Arenys de Munt. 

La trobada de geganters i grallers arrencarà a les 9h amb la plantada a la plaça del Geganter Joan Padrós i l'esmorzar per a les colles convidades. La cercavila començarà a les 11h i el recorregut es desenvoluparà pel C/ Sant Julià, font de Sant Domingo, plaça de l'església, C/ Lladó, C/ Bernat Riudemeia, passatge de les escoles, plaça nostra Senyora de Montserrat, C/ Jacint Verdaguer fins a la Plaça Nova, on es tancarà la cercavila amb el ball de cloenda.

Mònica Rebull, cap de colla dels geganters i grallers d'Argentona, espera poder ser un gran nombre de portadors per a l'ocasió i fer ballar els gegants al ritme de les gralles. La trobada pot ser una bona oportunitat per aquelles persones que s'animin a provar portar un gegant perquè "com més siguem, més riurem i més bé ens ho passarem", explica en relació amb què sovint fan falta portades.

Finalment, la cap de colla avisa que la trobada d'aquest diumenge és la prèvia a la gran festa que es prepara de cara l'octubre per escollir el gegant de l'Hereu del Maresme. Argentona serà el municipi que acollirà l'acte perquè enguany el títol recau al gegant del Senyor de Burriac. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800