Notícies
Publicat el 18.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FS Olímpic Argentona guanya la seva primera Copa Catalunya Femenina
Les argentonines van superar al Vic-Calldetenes a la ronda de penals (4 a 3)
FS Olímpic femení

El futbol sala Olímpic Argentona femení es va proclamar campiones de la Copa Catalunya en un cap de setmana intens al municipi de Castellgalí (Bages). Les argentonines van arribar a la final després de superar al FS Puig-Reig per 12 a 0 als quarts de final i guanyar 8 a 0 a l'ANJ Montserrat a les semifinals.

Abans del torneig, les jugadores han finalitzat segones classificades de la Lliga Nacional Femenina, per sota del Vic-Calldetenes. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, l'entrenador Iu Claus lamenta no haver quedat primeres a la classificació "perquè vam estar unes setmanes en què algunes jugadores no estaven disponibles". Malgrat això, valora molt positivament una temporada que ha finalitzat amb un balanç de 15 victòries, 2 empats i 1 derrota. 

Precisament, les vigatanes van ser l'altre equip que va arribar a la final de la Copa Catalunya. L'entrenador argentoní confessa que van preparar el partit com "qualsevol altre" i va ser una final on l'equip "no es va reservar res, vam anar a totes". El partit, que va finalitzar amb empat a 2 gols, es va decidir a la tanda de penals a favor de les argentonines (4 a 3). Claus es mostra molt content per haver aconseguit la Copa Catalunya Femenina, un títol que el club encara no havia aconseguit mai

Amb el títol de Copa Catalunya Femenina a la sala de trofeus del club, l'equip ja està preparant la Copa Federació que començarà a finals d'abril i la Copa d'Europa a finals de maig.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800