Notícies
Publicat el 17.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Centre Parroquial prepara la cinquena edició de 'Jesús, vida després de la mort'
Hi participaran més d'una seixantena de persones amb la col·laboració dels Armats de Mataró
Jordi Espelt, Francesc Catalan i Joan Forns

El Centre Parroquial d'Argentona està duent a terme els darrers assajos de la cinquena edició de la representació ‘Jesús, vida després de la mort’, escrita i dirigida per Quim Capdevila i Francesc Catalán.

L'edició d'enguany comptarà amb més d'una seixantena de participants i la col·laboració dels Armats de Mataró. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Catalán valora positivament la participació d'enguany i destaca que "la gent que col·labora està molt animada. Veurem cares noves respecte edicions anteriors i fins i tot tenim gent que ve de Santa Maria de Palautordera". A més, Catalán fa una crida als homes que vulguin participar en la representació tant per a personatges amb text com sense text ja que "seria maco que en el moment que Jesús s'enlaira cap al cel estiguessin els 11 apòstols en el seu comiat” i perquè "seria bo que tinguéssim persones suplents en el cas que ens falli algú”, puntualitza un dels autors i directors de la representació. Catalán també lamenta que enguany no poden presentar la novetat en la qual feia temps que treballaven per motius interns i espera poder presentar-la en l'edició de l'any vinent.

A l'entrevista també hi ha participat Joan Forns, president del Centre Parroquial i Jordi Espelt que, com a membre de la Federació Catalana de Passions de Catalunya, ha volgut destacar les principals funcions de l'entitat. 

Finalment, per qüestions d'organització, enguany no hi haurà venda d'entrades anticipades i s'obrirà la taquilla una hora abans de cada representació. L'assaig general serà el divendres 3 de maig al vespre. La representació oberta al públic tindrà lloc a la sala de teatre del Centre Parroquial el dissabte 4 de maig a les 20h i el diumenge 5 de maig a les 19h. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800