Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Enquestes a establiments i clients/es del nostre teixit comercial

Amb l'objectiu de dinamitzar el teixit comercial d'Argentona, com a eix de cohesió social i econòmic del nostre municipi, des del Servei Municipal de Promoció Econòmica estem confeccionant una proposta de treball per als propers anys que fomenti la competitivitat del sector i doni transparència als valors actuals del nostre comerç.


Des del govern municipal considerem que és imprescindible que els protagonistes del teixit comercial local puguin expressar les seves opinions conjuntament amb els veïns i veïnes. És per això que es realitzaran enquestes d'opinió a peu de carrer, a les zones comercials i també als establiments i botigues del poble.


La selecció dels establiments i dels clients i clientes serà aleatòria. En aquest sentit us agrairíem que, en el cas que fóssiu escollits, col·laboréssiu tot responent aquesta enquesta. Amb els resultats pretenem establir les bases necessàries per poder enfortir el nostre comerç i economia local.


Les enquestes es duran a terme el divendres 19 d'abril de 2024, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, al barri de Sant Miquel del Cros i al Centre.


Gràcies, com sempre, per la vostra col·laboració i per qualsevol dubte restem a la vostra disposició.

foto.carrer.gran

Informació publicada el 17 d'abril de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: