Notícies
Publicat el 11.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona i Mataró treballen en un pla d'acció contra els aldarulls en els camps esportius
Derbi Argentona-Mataró aldarulls

Després de les tensions viscudes durant el derbi del diumenge entre els equips de futbol de l'Argentona i el Mataró, les regidories d'Esports dels Ajuntaments dels dos municipis, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, han anunciat que es reuniran aquest dilluns per elaborar un pla d'acció i prevenció davant possibles aldarulls i situacions de tensió en els camps esportius.

En una entrevista concedida a Ràdio Argentona, Joan Garachana, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Argentona, ha condemnat els incidents i ha assenyalat que el derbi es va disputar amb "total normalitat", afegint que els altercats es van limitar a un petit grup de seguidors de cada equip, sense arribar a afectar la majoria d'assistents a l'esdeveniment.

El partit va haver de començar amb retard degut al llançament de bengales. L'àrbitre va haver d'aturar el joc en un parell d'ocasions pels insults i abraonaments entre l'afició que, fins i tot, va ocupar el terreny de joc. El moment més tens es va viure a la mitja part entre un grup reduït de seguidors l'Argentona i el Mataró.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800