Notícies
Publicat el 12.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Big Band Granollers homenatja a Núria Feliu a La Sala
Mireia Feliu, neboda de la cantant, és una de les veus del concert
Mireia Feliu amb la BB Granollers

La temporada de La Sala (febrer a maig) arriba al seu tram final de la programació. Aquest diumenge ens proposa un concert d'homenatge a Núria Feliu, una de les grans veus de la música catalana, a càrrec de la Big Band de Granollers i  acompanyada de les cantants Laura Simó, Mireia Feliu i Paula Barranco.

La cantant Mireia Feliu, neboda de l'artista catalana, ha explicat al TikTak de Ràdio Argentona que s'hi podran escoltar peces "arranjades de la Núria Feliu i altres, pel director musical Sergi Vergés. Aquí sona i peta com els discos de la tieta en format Big Band". Entre el repertori no hi faltaran temes com 'Anirem tots cap al cel', 'Ja us he reconegut', 'Flor de París' del disc 'Mistinguett', entre altres.

L'espectacle serveix, a més, per celebrar el 30è aniversari de la Big Band Granollers, nascuda el 1994 a L'Estudi, l'antiga escola de música moderna. Pel concert d'aquest dissabte a les 20:30h, encara hi ha entrades disponibles a la web habitual al preu de 12,50€ amb l'abonament, 16€ anticipada i 21€ a taquilla.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800