Notícies
Publicat el 10.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Museu del Càntir acollirà l'exposició de l'artista Laura Roca
'A l'ombra del temps' s'inaugura aquest divendres a partir de les 19h
Laura Roca al Museu del Càntir

L'artista Laura Roca Codina presenta íntegrament la seva obra a la sala d'exposicions temporals del Museu del Càntir. Aquest és un espai que coneix molt bé perquè, el 2021, va participar en una col·lectiva en motiu de l'exposició '25 anys Revistart'. D'origen francès, Laura Roca es va llicenciar en belles arts s'ha anat formant en diversos tallers mentre desenvolupava la seva professió com docent.

Ara, amb 'A l'ombra del temps', Roca s'estrena en solitari i es mostra "molt contenta" de presentar la vintena de pintures abstractes que ha treballat durant els darrers anys. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, l'artista explica que treballar l'abstracció li va sorgir d'una manera "molt natural". La seva font d'inspiració és la naturalesa. Per aquest motiu, Roca posa l'enfocament a la llum i l'ombra perquè "són els elements que, per a mi, estan lligats a la mobilitat de la vida i a la idea del pas del temps".

La inauguració d'aquesta exposició tindrà lloc aquest divendres a les 19h a la sala d'exposicions temporals del Museu del Càntir. Roca recomana al públic deixar-se portar de manera aleatòria per l'exposició i espera que les peces "commogui i parli" als visitants. L'exposició 'A l'ombra del temps' romandrà oberta al públic fins al 19 de maig.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800