Notícies
Publicat el 09.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona s'endú el derbi contra el CE Mataró
Els quadribarrats van guanyar per 0 gols a 2 en un partit intens dins i fora del terreny de joc
Victòria del FC Argentona en el derbi

El Futbol Club Argentona va guanyar, el passat diumenge, el derbi contra el CE Mataró per 0 gols a 2. Els autors dels gols van ser Kevin Velazquez en el minut 19 i un gol en pròpia porteria del jugador local Lluís Bargallo en el minut 84.

L'entrenador de l'equip, Rafa Garro, ha explicat al TikTak de Ràdio Argentona que va ser un partit "futbolísticament no gaire maco, no vam estar bé cap dels dos equips". La rivalitat i la intensitat del derbi es va deixar palesa tant dins com fora del terreny de joc. L'entrenador quadribarrat lamenta que es produeixin situacions extraesportives d'aquestes característiques i que no "afavoreixen a cap dels dos equips". Malgrat tot, l'entrenador creu que el resultat és just perquè "vam tenir el partit controlat" i agraeix a l'afició argentonina que es va desplaçar al camp per donar suport a l'equip.

Aquests tres punts serveixen per retallar distància (actualment a 6 punts) amb el líder, el Manlleu. Amb aquesta victòria, els quadribarrats sumen la setena victòria consecutiva (i nou jornades sense perdre) sent l'únic equip de Primera Catalana que aconsegueix sumar de 3 en 3 durant tantes jornades seguides.

Finalment, l'entrenador confessa que avui començaran a preparar el partit contra el Blanes amb l'objectiu de mantenir l'equip "connectat" en aquest tram final de la temporada. El partit, corresponent a la 25a jornada, tindrà lloc aquest dissabte 13 d'abril a les 17h, al Municipal d'Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800