Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Presentació del Nou Tresor de la Fundació Maresme: Les Roques del Maresme

L'Alcaldessa d'Argentona, Montse Capdevila, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mercè Juan, i la tècnica de Promoció Econòmica, Ana Alonso, van assistir el passat dia 3 d'abril de 2024 a la presentació de LES ROQUES DEL MARESME que va organitzar la Fundació Maresme a Can Parcala. 

Les Roques del Maresme és un producte innovador i de gran qualitat que sorgeix des de l'aula Apícola que té la Fundació Maresme a Can Parcala, per tal d'adaptar-se al repte que els va sorgir amb l'aparició de vespa asiàtica. En aquesta aula, única a Catalunya, hi treballen  12 persones, de les quals 7 tenen discapacitat.

Tot i que acaben de presentar el producte, des del 2022 que l'estan treballant. L'any passat es van fer 900 kg de Roques, i aquest any ja es poden adquirir a través de la botiga online de la Fundació el Maresme, a la finca de Can Parcala i en establiments de productes gourmet. Empreses com Mango, La Roca Village, entitats com la FAGEM i  ajuntaments de la comarca, han apostat pel producte i estant donant suport a la seva consolidació.

A Argentona, les Roques del Maresme es poden comprar directament a la parada que posa la Fundació Maresme el primer divendres de cada mes a la Plaça Nova.

1

Informació publicada el 8 d'abril de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: