Notícies
Publicat el 26.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pep Lladó estrena 'Estimada Roser'
El músic d'Argentona i l'actor Lluís Homar han unit les seves veus per homenatjar a la il·lustradora Roser Capdevila
Pep Lladó estrena 'Estimada Roser'

El passat 6 de març, el músic argentoní Pep Lladó va estrenar la cançó 'Estimada Roser', un cant a la seva amiga il·lustradora Roser Capdevila, creadora de la mítica sèrie de dibuixos 'Les tres bessones'.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Pep Lladó explica que la idea de fer aquesta cançó va "sorgir de manera molt espontània, mig de broma mig seriosament, després d'una conversa amb ella". L'amistat entre la il·lustradora i el músic argentoní va néixer a través de la mítica sèrie de dibuixos infantils, "un projecte que havia de ser 10 minuts, va acabar sent més de 10 anys", recorda Lladó.

Pel que fa a la composició de la cançó, li ha estat complicat "trobar l'equilibri entre el que vols explicar i que no sembli cursi" i alhora, li ha suposat un repte molt gran fer una cançó a una persona que "t'estimes perquè no saps mai si estaràs a l'altura". El procés de creació ha estat "llarg", però Lladó es mostra molt satisfet per haver trobat la sonoritat més apropiada: "vaig provar 7 o 8 arranjaments amb la cançó, però tinc una malaltia crònica que es diu rumba catalana. La primavera versió va sortir una rumba, però no n'estava del prou convençut, i al final vaig trobar l'arranjament més idoni amb un piano i un violí", explica durant l'entrevista.

En aquesta ocasió, ha pogut comptar amb la participació de l'actor Lluís Homar, que també coneix des de ben petit a Roser Capdevila. Homar i Lladó no es coneixien personalment, però l'actor es va engrescar ràpidament quan l'argentoní li va enviar la proposta per missatge privat.

'Estimada Roser' es va enregistrar a Argentona, "a l'estudi d'en Terricabres" i es pot escoltar en plataformes digitals a través del perfil de Pep Lladó i el Segon Algoritme. Lladó explica que el dia que la van presentar a la Roser Capdevila va ser per sorpresa, en un berenar. "Va estar molt contenta", conclou amb satisfacció.

Més enllà d'aquesta novetat musical, Pep Lladó confessa que està en un moment creatiu "molt canyeru". Recentment, ha acompanyat a la poeta Laura López Granell en un recital a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona, dins del marc del Barnasant. A més, està preparant un doble disc on es podran escoltar una "relectura" d'algunes de les seves cançons ja publicades. Per aquesta ocasió ha comptat amb la participació dels músics argentonins Gabriel Amargant, Jordi Nogueras, Jaume Catà i Rubén Carmona. Encara sense data de publicació, Lladó confessa que "el té molt avançat".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800