Notícies
Publicat el 21.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Pols de diamant' inicia gira a Argentona
Dafnis Balduz i Albert Salazar tornen a La Sala, aquest divendres, interpretant un text de Pau Coya
Dafnis Balduz a 'Pols de diamant'

La cinquena proposta de la temporada d'espectacles a La Sala d'Argentona (de febrer a maig) arriba aquest divendres (20.30h) amb 'Pols de diamant', un text del mallorquí Pau Coya. En aquesta ocasió, els actors Albert Salazar (A.K.A) i Dafnis Balduz (l'Oreneta) tornen a pujar a l'escenari de La Sala per iniciar, a Argentona, la gira per teatres després de l'èxit aconseguit durant la seva programació a la Sala Versus Glòries.

Dafnis Balduz (Premi Butaca a Milor Actor per l'Oreneta) i Albert Salazar (Premi Max a millor actor per A.K.A) són els protagonistes d'aquesta obra inspirada en un fet real; la història d'un noi que el 2021 va denunciar una brutal agressió homòfoba que va acabar resultant ser falsa. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Balduz puntualitza que tot i ser "un fet real estem davant d'una ficció" i explica que veurem una trama de "dues persones enamorades que s'han conegut per casualitat, una història d'amor molt potent amb la que tothom pot empatitzar... divertida, sincera, cursi. Una història que es veu afectada per uns fets molt difícils". Sobre el muntatge de l'obra, Balduz destaca la llum i l'espai sonor com a "dues peces fonamentals" en el transcurs d'una història que portarà el públic a reflexionar sobre l'homofòbia i la pressió social i mediàtica.  

L'obra 'Pols de diamant' es va proclamar guanyadora del IX Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears i ha aconseguit, enguany, les nominacions a Millor Espectacle de Petit Format als Premis de la Crítica de Recomana, Millor Autor Revelació per Pau Coya i als Premis MAX a la candidatura a Millor Producció. Encara hi ha entrades disponibles al preu de 10€ amb l'abonament, 13€ anticipada i 17€ a taquilla.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800