Notícies
Publicat el 18.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les Bitlles Cat Argentona reconegudes pel desè aniversari de la Tirada Blanca a la neu
La gala d'entrega de premis l'organitza la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals
Bitlles Cat Argentona

El passat dissabte 16 de març, es va celebrar al castell de Verdú (comarca de l'Urgell) la 2a Gala del Joc Tradicional organitzada per la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals. A través dels Premis Baldufa 2024, l'objectiu és reconèixer a persones i entitats que promouen el joc tradicional.

Enguany, el col·lectiu argentoní de les Bitlles CAT Argentona ha aconseguit consolidar les tirades de bitlles a l'estació d'esquí de Guils Fontanera i així apropar el món de les bitlles a jugadors no habituals. Per aquest motiu, la FCJEDT ha volgut reconèixer la seva tasca just quan se celebra el 10è aniversari de la Tirada Blanca a la neu. Els argentonins Joan Carles Belso i Joan Carbonell, en representació de l'entitat, van ser els encarregats de rebre el guardó.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, un dels portaveus de les Bitlles Cat Argentona, Xavi Zamora, ens explica que després d'un temps d'inactivitat, "han tornat". Per aquest motiu, aquest mes de març han engegat la lligueta amb èxit de participants i, també, volen buscar una ubicació commemorativa per l'entitat i poder instal·lar la bitlla gegant de quatre metres que es va poder veure a les passades festes de Nadal a la rotonda de l'entrada nord d'Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800