Notícies
Publicat el 13.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ramon Molins ens presenta 'El Testament'
El monòleg de petit format de la cia. Zum Zum es podrà veure a La Sala el diumenge a les 18h
Ramon Molins a El Testament

La companyia Zum-Zum torna a Argentona, aquest cop, per presentar-nos l'espectacle "El testament", inclosa a la temporada d'espectacles (febrer a maig) de La Sala. L'autor i intèrpret de la peça, Ramon Molins, ens presenta un teatre de petit format, limitat a un aforament de 170 persones, i pensades per aquelles persones que ja tinguin una certa "experiència vital".

L'obra representa un testament en vida, un cant a la vitalitat i la senzillesa. En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Ramon Molins confessa que ha volgut fugir dels tòpics i que es "parla molt més de la vida que de la mort". El testament "és el recorregut vital que fa un personatge, que soc jo, amb la intenció que mentre el públic m'escolta faci un repàs de la seva de la qual està farcida de coses, circumstàncies, de moments divertits i tristos... que cadascú viatgi a través de la seva pròpia història", explica Molins. El fundador de la companyia Zum-Zum ha explicat, també, que el públic reflexionarà sobre els valors que donem als objectes que guardem (cartes, fotografies, dibuixos, etc.) en aquest procés vital.

Aquest espectacle, que compta amb la direcció i dramatúrgia del mateix Molins, Izaskun Fernàndez, Julian Sáenz López i Jokin Oregui i un espai escènic dissenyat per La Baldufa amb Joan Pena i Carles Pijoan, ha estat guardonat amb el Premi FETEN 2023 a la millor direcció i el premi Drac d'Or 2023 a la millor dramatúrgia. Encara hi ha entrades disponibles a la web habitual al preu de 8€ amb l'abonament, 10€ anticipada i 13€ a taquilla.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800