Notícies
Publicat el 11.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Toni Segarra: 'Per modificar el POUM s'ha de fer una consulta popular'
Entrevista al regidor d'Unitat sobre el ple del mes de febrer
Toni Segarra Unitat

El regidor d'Unitat, Toni Segarra, sosté que per fer canvis en el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és imprescindible la convocatòria d'una consulta ciutadana. “Modificar el POUM no és una cosa que pugui fer un govern amb una minoria molt precària, cal fer una consulta popular perquè és un tema molt important”- argumenta Segarra.

Segarra, que ha fet aquestes declaracions en l'entrevista d'avui de la roda política de Ràdio Argentona, ha justificat que Unitat es va oposar a la iniciativa de modificació pressupostària proposada pel consistori en la darrera sessió plenària, a causa dels dos punts vinculats al projecte Velcro.

Unitat i Tots per Argentona es van reunir la setmana passada, segons ha explicat Segarra, en busca d'un consens al voltant del projecte Velcro. Malgrat que hi ha unanimitat en l’ús previst per a la instal·lació, persisteixen discrepàncies, particularment pel que fa a si cal rehabilitar l'estructura actual o bé construir-ne una de nova. Segarra s'ha mostrat partidari de fer una nova construcció que permetria incrementar el volum de l'oferta d'habitatges o destinar més espai a finalitats socials, a més d'incorporar un aparcament de més capacitat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800