Notícies
Publicat el 08.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso: 'Hem d'arribar a acords a llarg termini sobre la Velcro i la Biblioteca'
Entrevista al regidor del Partit Popular sobre el ple del mes de febrer
Fran Fragoso PP

En l'entrevista política de Ràdio Argentona, Fran Fragoso, líder del Partit Popular, ha criticat que el govern municipal no consensués, amb antelació a la darrera sessió plenària, la proposta de modificació de crèdit en què hi havia alguns punts relacionats amb la Velcro i la Biblioteca.

Per a Fragoso, aquesta manca de diàleg previ al ple sobre qüestions tan rellevants ha estat la raó principal per la qual el Partit Popular va decidir votar en contra d'aquesta proposta. Per al regidor popular, “en aquests temes importants, els 17 regidors hem d'arribar a un acord a llarg termini“.

En relació amb la moció del Partit Popular per recuperar la tradició del pubillatge, que finalment va ser retirada, Fragoso s'ha mostrat esperançat. Creu que quan es reuneixi el govern amb l'entitat responsable del projecte, s'arribarà a l'entesa i els populars podran tornar a proposar la moció al consistori municipal. A més, opina que hauria de ser responsabilitat de l'Ajuntament fer-se càrrec del pubillatge a la vila. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800