Notícies
Publicat el 08.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Cervantes: 'El Servei d'Atenció a Domicili no té llista d'espera'
Entrevista a la regidora d'Avancem Junts sobre el ple municipal del mes de febrer
Montse Cervantes, regidora de Junts per Argentona

L'any 2023, el Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) va dedicar 3.711 hores a proporcionar atenció personal i assistència en tasques domèstiques a les 50 persones que en són usuàries, amb una mitjana d'atenció que oscil·la entre les 12 i les 20 hores mensuals.

Les dades han estat facilitades, en l'entrevista política de Ràdio Argentona, per Montse Cervantes, regidora d'Avancem Junts i responsable de les àrees de Festes Tradicionals, Mobilitat, Transport i Aparcament, Acció Social i Gent Gran. La regidora ha destacat que en l'any 2023 s'ha registrat una lleugera disminució en l'atenció a usuaris, concretament cinc persones menys en comparació amb l'any anterior. Aquesta baixada s'atribueix a la manca de nova demanda, segons ha dit: "no hi ha llista d'espera". 

La major part dels usuaris, amb un percentatge del 94%, correspon a veïns i veïnes de més de 65 anys. No obstant això, les persones que més utilitzen el servei són les majors de 85 anys.

Pel que fa a la Diada de la Flor, prevista per al cap de setmana de l'1 i 2 de juny, Cervantes ha dit que ha augmentat el nombre d'entitats participants, la qual cosa podria resultar en la decoració de fins a 20 carrers. També ha afegit que en aquesta edició s'ha decidit eliminar els testos de les instal·lacions florals. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800