Notícies
Publicat el 06.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: "El govern està tirant pel dret en el projecte de la Velcro"
Entrevista a la regidora del PSC sobre el ple del mes de febrer
Susana López Regidora del PSC Ajuntament d'Argentona

Susana López, líder del PSC, que ha participat en la roda política d'avui a Ràdio Argentona, ha explicat que el seu partit no va donar suport a la proposta de modificació de crèdit del pressupost que es va presentar en el darrer ple, perquè hi havia dos punts sobre la Velcro que no s'havien consensuat amb els partits de l'oposició: "Una modificació de crèdit, que és un simple tràmit, es va haver d'aprovar amb el vot de qualitat de l'alcaldessa. S'ho han de fer mirar perquè això vol dir que tenen una manera de treballar unilateral, tirant pel dret i després ja donaré explicacions". Durant l'entrevista, López ha anunciat que aquesta tarda hi ha prevista una trobada entre el govern i el PSC per acostar posicions sobre la Velcro.

Respecte les dues mocions presentades pel PSC, López ha destacat el suport unànime de les altres formacions polítiques. La primera moció apel·la a donar suport al sector primari. Preguntada sobre com traslladar-ho a nivell local, la regidora socialista creu que es podria col·laborar a través d'accions com fomentar el comerç local, promoue el diàleg entre l'Ajuntament i el sector i facilitar la tramitació dels procediments administratius.

La segona moció presentada pel PSC sobre la crisi de la sequera insta al govern, entre d'altres propostes, a considerar la reutilització de l'aigua de pous privats obrint la porta a la negociació amb els propietaris particulars. Finalment, López ha denunciat la manca històrica d'inversions en la xarxa d'aigua i la mala gestió dels darrers anys.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800