Notícies
Publicat el 28.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Museu del Càntir inaugura l'exposició 'Fugint de què i cap a on?'
Ramon Llinés proposa una vintena de gravats per reflexionar sobre el drama dels refugiats
Exposició de Ramon Llinés

El Museu del Càntir obre les portes, aquest divendres, a una exposició única que busca abordar un tema d'actualitat universal: el drama dels refugiats. Sota el títol 'Fugint de què i cap a on?', l'artista Ramon Llinés ens convida a reflexionar sobre aquesta qüestió tan rellevant a través d'una vintena de peces realitzades amb la tècnica del gravat.

L'exposició presenta una instal·lació artística que captura les històries, les emocions i els reptes que enfronten els refugiats en la seva cerca de seguretat i una vida millor. Llinés explica que, després de llegir el llibre ‘Dones Valentes’ de Txell Feixas, es va adonar que la tragèdia començava abans del mar i les pasteres. Però a través d'un còmic, l'artista també ha volgut donar visibilitat al desert, la tomba ignorada de la gent que busca refugi.

La inauguració d'aquesta emotiva exposició tindrà lloc avui a les 19.30h a la sala d'exposicions temporals del Museu del Càntir. El públic tindrà l'oportunitat d'immergir-se en aquesta experiència artística i humanitzadora, que convida a la reflexió i al diàleg sobre una qüestió fonamental del nostre temps. L'exposició 'Fugint de què i cap a on?' romandrà oberta al públic fins al 7 d'abril.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800