Notícies
Publicat el 28.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona celebrarà l'encesa de llums de Nadal amb una cercavila i una xocolatada
L'encesa serà aquest divendres 1 de desembre a les 18 h
Llums de Nadal carrer genèric

Argentona donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa de llums aquest divendres 1 de desembre que, per primera vegada, tindrà un caràcter festiu. Una cercavila amb música i tres ninots de grans dimensions sortiran a les 18:00 h des de l'Ajuntament, passaran per la plaça Nova, i tancaran l'espectacle amb una xocolata a la plaça del Vendre.

Aquest any, també com a novetat, s'il·luminaran alguns espais: la façana de l'Ajuntament (nou i vell), la Casa Puig i Cadafalch, el Museu del Càntir, l'Església, el tramvia, la Biblioteca Municipal, el pavelló esportiu, la casa Gòtica i La Sala.

Per a la regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Maria Mercè Juan, amb aquesta celebració "volem donar suport al comerç, als serveis i a la restauració, a més de dignificar espais tan emblemàtics com la plaça de Vendre".

Com a mesures per a l'estalvi energètic, a banda de l'ús de llums LED de baix consum, també s'utilitzen des de l'any passat temporitzadors programats per limitar-ne l'obertura un màxim de cinc hores, des de les 18:00 h fins les 23:00 h. Excepcionalment, l'encesa s'ampliarà fins la una de la matinada la nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i la nit de Reis. La il·luminació nadalenca, que s'està acabant d'instal·lar en el municipi, romandrà oberta fins el darrer dia de la Festa Major d'Hivern, el 14 de gener.

Amb l'encesa dels llums, es dóna el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal, que recordem permetrà obrir els comerços els dies festius: 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800