Notícies
Publicat el 17.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Un centenar de persones milloren les seves competències en el Punt TIC de la Velcro
Les formacions reben un puntuació de 9 sobre 10
Punt TIC Ajuntament d'Argentona

Des de que el Punt TIC es va traslladar a l'edifici de l'antiga Velcro, un centenar de persones han millorat les seves competències, coneixements i habilitats laborals gràcies a la formació que s'hi ofereix.

Un 80 % dels participants són del municipi, mentre que la resta pertany a l'agrupació Quatre Ribes, que inclou, a més d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosriu i Òrrius.

Actualment, al Punt TIC s'oferten cursos dirigits a dos col·lectius: en primer lloc, a persones emprenedores, autònomes, petites empreses i comerços, i, en segon lloc, a persones aturades i inscrites al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament (SEMPRE).

De cara a l'any vinent, l'equip de govern té la intenció de convertir el Punt TIC en el servei municipal de referència formativa per a adults, amb un programa que, segons Maria Mercè Juan, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, "doni resposta a totes les persones que tinguin una inquietud formativa i tinguin ganes de desenvolupar-se i créixer a nivell de formació".

Segons la regidora, el nou programa formatiu, que es donarà a conèixer properament, "haurà de satisfer les necessitats de formació transversals, ja siguin relacionades amb empreses, comerç, alfabetització, idiomes i, fins i tot de ciutadania".

Fins a finals de novembre, en el Punt TIC s'hi ha impartit set cursos, que representen un total de 90 hores de formació. A més, els 110 alumnes que hi han participat han valorat l'assistència, el professorat i els continguts amb un nou sobre deu.

Per poder estar al corrent des les pròximes sessions, la Regidoria ha posat en marxa un nou compte d'Instagram:  @sempreArgentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800