Notícies
Publicat el 19.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Cap de Creus especial eleccions municipals
El butlletí municipal s'edita únicament en versió digital
CDC170_BANNER

Cap de creus - contorn Llegeix aquí el Cap de Creus 170

(Editorial del Cap de Creus 170)

Nou mandat, nou equip de govern, nous projectes i d'altres per refer. L'aturada que ha sofert l'Ajuntament amb el canvi de govern també ha afectat els mitjans municipals. Cal una adaptació en els processos de contractació que afecten aquest butlletí i, per aquest motiu, aquest cop heu de llegir el Cap de Creus exclusivament a través de la pantalla.

En aquest número digital hi trobareu els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig, un repàs gràfic a la campanya electoral i també una entrevista a la nova alcaldessa, Montse Capdevila. Però també hi ha un resum de la Fira Internacional de Ceràmica – Argillà 2023, un recull d'altres informacions i un repàs a l'esplèndid final de temporada dels principals equips d'Argentona. Així mateix, el Centre d'Estudis es manté fidel al Cap de Creus amb un nou article dedicat a la senyora Baladia.

I entre les pàgines de la revista també hi trobareu els cartells de la Festa Major, la Festa del Càntir i la Garrinada. Sant Domingo ja és a tocar i tots plegats tenim ganes de deixar-nos anar, passar-ho bé i agafar forces per tornar, amb més empenta que mai, el mes de setembre.  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800