Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / Ajuntament / Mariona Pasqual Villahoz

Lloc de naixement: ArgentonaMariona Pasqual

Data de naixement: 14-01-1991

Càrrec: Regidora Medi ambient i acció climàtica, Benestar Animal, Salut i Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+

Partit polític: ERC

Portaveu:

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives: Titular de la Comissió informativa de Serveis Econòmics i Territorials, titular de la Comissió informativa de Serveis Ecònomics i Terrritorials i titular de la Comissió Especial de Comptes

Correu electrònic: pasqualvm@argentona.cat

Xarxes socials: -

Perfil: Grau en Mitjans Audiovisual i Postgrau en Comunicació i imatge corporativa / Directora de Marketing i Comunicació Corporativa

Trajectòria professional: Experta en comunicació corporativa. Ha treballat en diverses empreses desenvolupant estratègies de Màrqueting i Comunicació tot complementant-se amb departaments comercials. Ha passat per empreses petites i multinacionals de diversos sectors com; agències de comunicació, empresa farmacèutiques, del món de l'automoció, i finalment s'ha especialitzat en el sector industrial. I des de 2020 ocupa el càrrec de directora de Màrqueting i Comunicació en una empresa de Maquinària d'envasat que exporta la seva maquinària a tot el món i que està situada a Argentona.

Tipus: Càrrec electe

Dedicació: Parcial

Retribució anual bruta: Percepció per dietes

Dietes anuals (màxim): 12

Indemnitzacions anuals (màxim): 0

Activitats i béns: Consulta document

Indemnització prevista en deixar el càrrec: 0

Les indemnitzacions per raó del servei (desplaçaments i altres) estan regulades a l'article 27 de les bases d'execució del pressupost i al RD 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

* Aquesta informació s'actualitza cada vegada que hi ha un canvi suscpetible de ser publicat. L'agenda de l'Alcalde, així com l'agenda institucional de tots els càrrecs electes, s'actualitzen setmanalment.

Publicat el 12.07.2023