Notícies
Publicat el 07.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"Compra i descobreix Catalunya" reparteix 34 premis a Argentona
Els comerços locals adherits a la campanya han recollit més de 3700 butlletes participants en un sorteig d'estades per a tot Catalunya
Compra i descobreix Catalunya 2023

Aquest matí s'ha celebrat el sorteig de la campanya "Compra i Descobreix Catalunya" en el programa "Fa d'Estiu" de Ràdio Argentona. Hi ha participat la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Juan, la dinamitzadora d'Argentona Comerç i Serveis, Maite Sánchez, i els tècnics de Promoció Econòmica, Rubén Navas i Ana Alonso. La regidora, Mercè Juan, ha assegurat que aquesta campanya fomenta la visibilitat del comerç i del turisme local així com del país. La tècnica de Promoció Econòmica, Ana Alonso, ha destacat l'augment de participació que enguany s'ha xifrat en 3762 butlletes.

Els tècnics de Promoció Econòmica han avançat que pròximament contactaran amb totes les persones premiades per citar-les aquest dijous al Saló de Plens (20h). La quarta edició local de la campanya "Compra i Descobreix Catalunya" arrencava el mes passat i en una entrevista als tècnics de promoció econòmica, Rubén Navas i Ana Alonso, van explicar el seu funcionament per tal que les persones que compressin als comerços d'Argentona adherits a la campanya poguessin optar als premis.

Ja podeu descobrir el nom dels guanyadors i guanyadores:


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800