Notícies
Publicat el 15.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona aconsegueix el suport d'ERC i Avancem Junts
Els republicans entraran a govern, mentre que la cap de Junts tindrà delegada una regidoria
pacte

Tots per Argentona ha fet públic, a través de les xarxes socials, els acords que va tancant per assegurar que dissabte Montse Capdevila és investida alcaldessa. Tot apunta que el proper govern serà en minoria, ja que de moment només els republicans entraran al nou executiu. Per tant, el govern tindria sis regidors, lluny dels nou de la majoria absoluta. En virtud d'aquest pacte, la regidora republicana ostentarà les àrees de Medi Ambient, Igualtat-Feminismes i LGTBI i Salut i Benestar Animal. 

Així i tot, les converses no s'aturen i Capdevila ha obert una fórmula de col·laboració entre grups municipals inèdita fins ara a Argentona. Es tracta de les delegacions de regidories. Aquest sistema, que permet que un regidor que està a l'oposició encapçali una àrea de govern, és la que vincularà la candidata de Junts, Montse Cervantes, al proper govern liderat per Tots per Argentona. Cervantes assumirà les regidories d'Acció Social, Mobilitat i Festes Tradicionals. 

Tots aquests passos ja s'han oficialitzat amb la signatura dels acords. La regidora d'Equerra, Mariona Pasqual, va signar l'acord de pacte amb Montse Capdevila ahir a primera hora de la tarda a les instal·lacions de Ràdio Argentona a la Casa Gòtica. Hores després, Montse Cervantes i Capdevila rubricaven l'acord a la mateixa sala de plens de l'Ajuntament Vell.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800