Notícies
Publicat el 28.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tots per Argentona guanya les eleccions i aconsegueix 5 regidors
Unitat i el PP han estat la segona i tercera forces més votades amb tres regidors cadascuna
resultats 28M

Tots per Argentona, amb Montse Capdevila al capdavant, guanya les eleccions municipals amb el 28,79% dels vots i aconsegueix cinc regidors, un més que en els anteriors comicis. La segona força més votada ha estat Unitat, encapçalada per Toni Segarra, amb el 15,57% dels vots i tres regidors. La sorpresa de la nit, però, ha estat l'augment del PP de Fran Fragoso, que passa d'un regidor a tres, amb el 15,13% dels vots.  

També han estat frec a frec Avancem Junts (11,85%) i el PSC (11,64%), que han tret dos regidors cadascuna. Montse Cervantes, alcaldable d'Avancem Junts, ha estat la candidata inesperada després de la inhabilitació d'Eudald Calvo. En el cas del PSC, la candidata, Susana López, aspirava a millorar els resultats dels últims comicis però, finalment, s'ha mantingut en el nombre de regidors. Qui també ha aconseguit mantenir-se és Bernat Calvo, alcaldable d'Ara Argentona, que segueix sent l'únic regidor de la formació amb el 7,65% dels vots. En darrera posició, ERC només estarà representada al ple per la seva cap de llista, Mariona Pasqual, després de treure un 6,81% dels vots. 

Totes les candidatures que es presentaven a aquests comicis han obtingut representació i totes coincideixen a lamentar la baixa participació, que ha estat del 49,67%. També destaquen els vots en blanc (2,52%) i els nuls (3,25%). 

Podeu veure les millors fotografies de la nit a l'Instagram de Ràdio Argentona i recuperar el programa especial de Ràdio Argentona amb la tertúlia política i les reaccions dels protagonistes. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800