Notícies
Publicat el 28.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Problemes per votar en les primeres hores de la jornada electoral
A alguns argentonins i argentonines els ha costat trobar la seva mesa electoral
votació2 28M

A les 9 h s'han obert els col·legis electorals amb totes les meses constituïdes, un total de 17: una a l'Escola Sant Miquel del Cros, tres a l'Escola Les Fonts, i a la zona esportiva sis meses al pavelló vell i set meses al nou. La primera hora ha estat tranquil·la, però a mesura que anava passant la jornada s'acumulaven els problemes dels argentonins i argentonines que no trobaven la mesa on havien de votar. Per alguns ha estat una autèntica gimcana, ja que s'han hagut de recórrer diversos col·legis electorals. Els treballadors i treballadores municipals i els apoderats i apoderades de les diferents candidatures han acompanyat i ajudat a trobar la ubicació correcta.

Des de l'Ajuntament, es demana a tothom que agafi la targeta censal que ha rebut a casa per anar a votar i, d'aquesta manera, tenir clar quina és la mesa indicada.

  Tots els candidats i candidates han votat al llarg del matí   

La més matinera ha estat la candidata del PSC, Susana López, que ha votat a les 10 h a l'Escola Sant Miquel del Cros. La candidata d'Avancem Junts, Montse Cervantes, ha estat la primera candidata a votar al pavelló vell on, a continuació, ha exercit el seu dret a vot el candidat d'Unitat, Toni Segarra. A la zona esportiva també ha votat la candidata d'ERC, Mariona Pasqual, el candidat del PP, Fran Fragoso i, la candidata de Tots per Argentona, Montse Capdevila. L'únic que no ha votat avui ha estat el candidat d'Ara Argentona, Bernat Calvo que, per motius laborals, va haver de votar per correu.

La majoria d'ells han visitat els tres col·legis electorals i s'han mostrat intrigats, però optimistes pels resultats que poden aconseguir en les eleccions d'avui. A més, la majoria d'ells afronten aquesta jornada descansats, ja que després de tota la campanya electoral, gairebé tots van poder passar la jornada de reflexió en família.

Podeu veure les millors imatges d'aquest matí i recuperar el programa especial que Ràdio Argentona us ha ofert amb les entrevistes a tots els candidats. Aquest vespre, al 104.6 FM us anirem explicant el tancament dels col·legis i l'escrutini. Tan bon punt es vagin coneixent els resultats de cada col·legi, els anirem valorant amb representants de cada candidatura. També serem a les seus electorals de la majoria de les formacions. Tot plegat, a partir de les 20 h.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800