Notícies
Publicat el 26.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Esquerra es recolza en la força comarcal
Els republicans celebren aquesta tarda l'acte de fi de campanya que van suspendre ahir per la pluja
erc_comarca

La pluja va jugar una mala passada ahir a la candidatura d'Esquerra Argentona que havia de rebre al conseller Joan Ignasi Elena en l'acte central de campanya de la plaça Nova. Finalment, els republicans tancaran avui la campanya amb una celebració familiar, també a la plaça Nova, a partir de les cinc de la tarda.

Esquerra Argentona tancarà així una campanya en què ha recuperat les seves sigles i ho ha fet recolzant-se en la resta de candidatures maresmenques. La Federació Comarcal dels republicans ha destacat que el Maresme comptarà amb trenta candidatures que concorreran a tots els municipis de la comarca. A més, ERC presenta un programa electoral comarcal amb la voluntat, segons el president de la Federació Comarcal, l'argentoní Josep Pena, de "treballar des del municipi per construir comarca i bastir el país"

Pena, destaca la importància “d'haver aconseguit repetir el propòsit de 2019 de presentar una llista a tots trenta pobles, sense haver de recórrer a llistes fantasma”. En el global del país, Esquerra Republicana ha superat el seu registre històric, presentant un total de 836 llistes. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800