Notícies
Publicat el 26.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Unitat reivindica el seu programa les últimes hores de la campanya
La formació va aplegar ahir la seva candidatura a l'acte central celebrat al Saló de Pedra
acte unitat

Unitat Argentona per la República ha aprofitat les darreres hores de la campanya per celebrar el seu acte central. En un Saló de Pedra ple de simpatitzants, la formació va tornar a repassar els principals eixos del seu programa electoral. El candidat, Toni Segarra, va reivindicar l'herència de la formació que es va presentar el 2019 tot assegurant que els principis bàsics continuaven vigents: Les persones al centre de la política, un ajuntament proper a la ciutadania i un model de vida adaptat a l'entorn urbà i natural d'Argentona. 

Segarra també va voler deixar clar ahir la seva posició nítidament independentista assegurant que, en cas que Catalunya fos un estat, els ajuntaments doblarien els recursos a la seva disposició.

A banda del candidat, durant l'acte van intervenir Isa Sunyé, Joan Boba, Ruth Ligos i Isidre Viñas. Les propostes que es van exposar giraven entorn l'organització municipal i la comunicació que vol establir amb els ciutadans des de l'alcaldia. També es van explicar propostes programàtiques en els àmbits de l'educació, la cultura, els serveis socials i l'habitatge. 

Consulta les imatges de l'acte a Facebook i Instagram

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800