Notícies
Publicat el 18.05.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ana Alonso: 'La fira ha superat les millors expectatives'
La tècnica de promoció econòmica ha fet una valoració molt positiva de la primera edició de la Fira Maresme Ecoconstruïm
Solarfix

Balanç molt positiu de la primera edició de la Fira Maresme Ecoconstruim, un espai per conèixer les últimes tendències del sector de la construcció que va tenir lloc el mes passat a Cabrera de Mar. En una entrevista a l'A Mig Matí amb la tècnica de Promoció Econòmica, Ana Alonso, s'ha mostrat molt satisfeta i ha afirmat que es van superar les expectatives dels 10 municipis maresmencs organitzadors, entre els quals Argentona. "La fira del present per a les ciutats del futur" va reunir més de 300 professionals i 28 empreses del sector de la construcció.

A la Fira Maresme Econstruïm hi van participar tres empreses amb seu a la vila: Dbambú, Vive la Madera i Solarfix. Precisament Solarfix va néixer amb l'empenta del servei de Promoció Econòmica i del projecte "Treball, Talent i Tecnologia" de la Diputació de Barcelona. Els seus responsables, Paco Águila i Quim Illan, han agraït aquest suport perquè els va permetre fer la formació d'instal·lació de plaques fotovoltaiques, assessorar-se en creació d'empreses i un cop encaminat el projecte, s'han fet socis d'Argentona Comerç i Serveis i han participat en la fira.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800