Ràdio Argentona
Conferència
'A Mig Matí' per La Marató de TV3
Ràdio Argentona fa un programa especial en motiu de La Marató de TV3
bum_bum

Aquest diumenge arriba LA MARATÓ  de TV3, aquest any dedicada a les malalties cardiovasculars. Les malalties del cor són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries. Poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat, des dels infants fins a la gent gran. Per això la prevenció és fonamental.

Gràcies a la recerca en salut cardiovascular, es podrà avançar en la prevenció, reduir el temps de diagnòstic, i comptar amb tècniques quirúrgiques menys invasives i tractaments a mida. L'objectiu és aconseguir reduir al màxim la mortalitat i que els pacients visquin més anys i amb més qualitat de vida.

Amb la finalitat de sensibilitzar i divulgar sobre aquesta realitat, la Fundació La Marató de TV3 i els mitjans de la CCMA, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, posen en marxa una campanya que ens acompanya fins al dia del programa. Ràdio Argentona se suma a la iniciativa i divendres us oferirà un programa especial. L'A MIG MATÍ, conduït per Ferran Egea, s'emetrà des de la biblioteca Joan Foncuberta i Gel, amb entrevistes, seccions, converses amb professionals mèdics i, també, amb testimonis de pacients.

Serà divendres, de deu a una del migdia, a la biblioteca i per Ràdio Argentona.

Divendres
16
desembre
2022
10h
Lloc: Biblioteca Joan Foncuberta i Gel
Hora: 10 h
Durada: 3 hores
Tipus d'acte: Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800