Notícies
Publicat el 05.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Estem d'acord amb el 90% del pressupost, la principal discrepància són les inversions'
Tots per Argentona demana canvis per poder acordar els comptes del 2021
montse_capdevila_març_w

Tots per Argentona s'ha pogut asseure amb Unitat per conèixer l'entrellat dels comptes pel 2021. Montse Capdevila considera que, en general, la proposta és correcta tot i que el seu grup voldria fer-hi canvis. En primer lloc, ha assenyalat el capítol de les despeses. "S'ha retallat comerç, ocupació i empresa i, en canvi, no s'ha retallat en Festa Major d'estiu", la regidora considera que s'ha d'invertir les prioritats, ja que cal reforçar les àrees econòmiques i, en canvi, molt probablement, la Festa Major haurà de ser com la de l'any passat. 

L'altre àmbit de desacord són les inversions. Tal com ja ha explicat Capdevila en diverses ocasions, Tots per Argentona no comparteix la intenció del govern de buidar l'antiga Velcro per poder enderrocar-ne una part i fer-hi aparcaments.  

Per altra banda, a l'entrevista política de març, Montse Capdevila també s'ha referit a la sessió ordinària que va tenir lloc dilluns passat. Sobre la moció en defensa de Pablo Hasél, la regidora creu que no hi va haver unanimitat perquè els grups no comparteixen la mateixa idea de llibertat d'expressió.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800