Notícies
Publicat el 03.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Bernat Calvo: 'El proper pressupost ha de ser el de les persones'
Junts x Cat demana al govern que els comptes del 2021 prioritzin els damnificats per la crisi de la covid
bernat_calvo_març_w

Junts per Catalunya reclama al govern que el pressupost del 2021 tingui un marcat accent social. El seu cap de llista, Bernat Calvo, ha explicat a l'entrevista de març a Ràdio Argentona que cal prioritzar la dotació destinada a les entitats, especialment aquelles que es dediquen a fer atenció i suport a les persones. "Ho hem d'abordar de forma transversal. Tenim instruments i hem de posar-hi recursos", afirma. 

Tot i que no ha volgut revelar si la seva formació donarà suport a la proposta del govern, Calvo considera que la presentació dels comptes que els ha fet Unitat és correcta i aclaridora. Amb tot, esperen que el govern s'avingui a incorporar les seves propostes abans de sotmetre-ho a votació al Ple.  

Pel que fa a la sessió de març, Calvo ha justificat que el seu grup fes dos vots diferenciats en la moció de suport a Pablo Hasél, perquè tot i estar d'acord en la defensa de la llibertat d'expressió, també volien deixar palès que no comparteixen les manifestacions del raper.

Finalment, el ple va aprovar per majoria una  moció presentada per Junts x Cat que comporta declarar Argentona vila amiga del patrimoni cultural i natural. Bernat Calvo explica que aquesta moció té per objectiu garantir la preservació, tant de béns culturals, com de l'entorn natural del municipi.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800