Notícies
Publicat el 10.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Presentació pública del Pla d'Actuació Municipal (PAM)
Ja podeu recuperar la sessió telemàtica aquí i al canal de l'Ajuntament a YouTube

El goven de l'Ajuntament d'Argentona ha programat per aquest dimecres 10 de març, a les 19 hores, la presentació del Pla d'Actuació municipal per al període 2020-2023.

La sessió se celebrarà de manera telemàtica a causa del context sanitari i es podrà seguir des del web municipal i el canal de l'Ajuntament a YouTube.

A partir de la propera setmana ja es podrà consultar també l'aplicatiu web on es podrà fer seguiment d'aquest pla d'actuació municipal i el grau d'execució dels objectius i actuacions previstos per aquest mandat. Aquests dies també s'està enllestint el retorn i les respostes a la ciutadania que va participar en el procés participatiu.

QUÈ ÉS EL PAM

El PAM d'Argentona compta amb prop d'una trentena d'objectius específics i més d'un centenar d'actuacions que s'ajusten als valors i la visió del govern, i que, entre d'altres, volen promoure l'eficiència, la justícia, la solidaritat, el feminisme o la sostenibilitat.

Podeu consultar el document del Pla d'Actuació de Mandat al següent enllaç

PAM

L'aposta per l'educació, la cogovernança, l'impuls sostenible del municipi, la millora de la xarxa de comerç, la lluita contra l'exclusió social o desenvolupar la vida col·lectiva del municipi es fixen com alguns dels objectius estratègics.

El Pla de Mandat inclou actuacions com la posada en marxa del Pla Educatiu de Poble, reforçar la comunicació i la relació de l'administració local amb la ciutadania. També la millora en el servei de transport i la connectivitat entre els veïnats; el foment de polítiques d'habitatge; la millora de la xarxa d'aigua o dels espais públics.

El Pla de Mandat esdevé el full de ruta que orienta l'acció de govern de l'Ajuntament. No es tracta d'una mera declaració d'intencions si no un document viu i obert, que anirà adaptant-se i transformant-se a les noves necessitats i demandes socials.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800