Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 02.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Estratègies per la igualtat i la cohesió social per a entitats sense ànim de lucre

Podeu consultar la guia elaborada per la Diputació de Barcelona al següent enllaç

L’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar presenta el seu nou marc conceptual i estratègic a les entitats sense ànim de lucre de la província que treballen per la igualtat, la convivència, la salut, el consum i la cohesió social.

Podeu consultar el document en el següent enllaç

Guia marc conceptual Diputació 

Aquesta orientació estratègica guiarà les actuacions de les gerències d'Igualtat i Ciutadania, de Salut Pública i Consum, de Benestar Social i de Serveis residencials d'estades temporals i RESPIR durant el mandat per reforçar la cohesió social del territori a través de polítiques públiques innovadores, transformadores i que comptin amb la participació dels diferents actors implicats.

El proper dia 11 de març se celebrarà un acte de presentació a través de la plataforma YouTube, a les 18 i 19:30 hores. S'explicaran els canvis que s'han introduït a la convocatòria del 2021 de subvencions per a entitats sense ànim de lucre, fruit de l'adequació al nou marc conceptual. Aquelles entitats amb interès en assistir-hi poden inscriure's al formulari que trobaran al següent enllaç

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800