Ple municipal
Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Ple municipal Ajuntament Argentona
plemunicipal
La sessió serà telemàtica, començarà a les 18:30 hores i la podreu seguir en directe al web municipal i a Ràdio Argentona

El proper dilluns 1 de març se celebrarà el ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Argentona corresponent al mes de març de 2021. La sesió serà telemàtica i la podreu seguir en streaming al web municipal i Ràdio Argentona. 

La sessió inclou, entre d'altres, l'aprovació de les tarifes del servei d'autotaxi, la pròrroga del servei de neteja dels edificis municipals, o l'aprovació del Manifest del 8 de març Dia Internacional de les Dones, així com alguna proposta de resolució dels grups municipals, com una moció de Tots per Argentona, de suport al raper empresonat Pablo Hasél.

Podeu consultar l'ordre del dia al següent enllaç:

ordre del dia

participació dels veïns i veïnes

Els veïns i veïnes tindran l'oportunitat de traslladar preguntes i que s'abordaran un cop finalitzi l'ordre del dia de la sessió. La regidoria de Participació Ciutadana posa a l'abast una bústia per rebre les qüestions que tinguin a veure o no amb el ple, fins a 48 hores abans de la seva celebració. Una vegada comenci el ple, també es podran formular qüestions que tinguin a veure amb la sessió, sempre que es formulin abans de l'inici del torn de precs i preguntes dels grups municipals.

Hi ha dos vies principals per fer arribar les preguntes:

També es poden fer arribar per altres canals de contacte de la regidoria de Participació Ciutadana  de l'Ajuntament.

Dilluns
1
març
2021
18:30h
Lloc Sessió telemàtica via ZOOM
Hora 18.30 h
Tipus d'acte Conferència, Agenda de l'Alcaldessa, Agenda institucional
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800