Notícies
Publicat el 24.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Instal·len un mòdul al CAP d'Argentona per a fer tasques covid
Entrarà en funcionament en els pròxims dies i s'utilitzarà per fer les proves PCR, tests ràpids, vacunacions covid i identificació de contactes
cap argentona

Aquesta setmana s'ha iniciat la instal·lació d'un mòdul de suport al CAP d'Argentona amb l'objectiu de facilitar el doble circuit covid i no covid del centre. Entrarà en funcionament en els pròxims dies i s'utilitzarà per fer les proves PCR, tests ràpids, vacunacions covid, identificació de contactes, etc. Aquest mòdul permetrà separar aquests circuits i guanyar espais molt necessaris per treballar amb major seguretat, tant per als pacients com per als treballadors. El mòdul, situat molt a prop de l'edifici principal, té 45 m2 i comptarà amb dos punts per a realització de proves PCR, dues zones d'atenció al pacient i una consulta per atendre pacients respiratoris.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el regidor de Salut, Joan Maria Pasqual, s'ha mostrat molt satisfet d'aquest recurs perquè possibilitarà espai suficient per implantar el doble circuit. Ha assegurat que el mòdul evitarà el col·lapse quan comenci el procés de vacunació prevista tan bon punt estigui instal·lat i que en el primer torn es preveu vacunar unes 800 persones. En referència al procés de vacunació ha informat que "quan el mòdul estigui acabat, no caldrà demanar hora per vacunar-se sinó que des del CAP se citarà a les persones".

Entrevista al regidor de Salut, Joan Maria Pasqual:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800