Notícies
Publicat el 26.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona serà candidata a 'Ciutat Amiga de la Infància'
Aquesta distinció l'atorga UNICEF als governs locals que amb la seva gestió es comprometen a posar els drets de la infància al centre de la seva activitat
nendeures

El Ple va aprovar el "Pla d'Acció per la Infància i Adolescència" amb els vots del govern, del PSC i del regidor Fran Fragoso, i l'abstenció de Tots x Argentona i Junts per Catalunya. Aquesta aprovació servirà per presentar la candidatura de "Ciutat Amiga de la Infància", un segell que atorga Unicef als governs locals que amb la seva gestió es comprometen a posar els drets de la infància al centre de la seva activitat. És a dir, aposten pel desenvolupament de polítiques públiques a favor dels nens i les nenes, així com es comprometen amb el compliment dels drets dels infants segons estableix la Convenció Internacional sobre els Drets de la Infància.

En una entrevista a Ràdio Argentona el regidor de Participació i Transparència, Quim Perejoan, ha subratllat que aquest Pla també ha servit per adonar-se de la gran quantitat d'activitats que es destinen a la infància i adolescència, i com aquestes responen a les necessitats locals emmarcades a la diagnosi. Perejoan ha assenyalat que aquest és un Pla actiu i per això caldrà revisar-lo i actualitzar-lo. En aquest sentit, la tècnica de Participació Ciutadana, Marta Cabot, ha detallat que "periòdicament se'n farà un seguiment acurat però l'informe serà anual perquè és un Pla molt extens, transversal i que implica la recollida de moltes dades". La tècnica ha anunciat que pròximament el Pla es podrà consultar a l'apartat "Plans i programes destacats sobre les polítiques públiques".

Entrevista sobre el Pla d'Acció de la Infància i Adolescència d'Argentona 2021-2024:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800