Notícies
Publicat el 25.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Ajuntament modifica els col·legis electorals per les eleccions al Parlament
Les meses es distribuiran entre el Poliesportiu Municipal, l'Escola Les Fonts i l'Escola Sant Miquel del Cros amb l'objectiu de garantir les noves mesures de seguretat
eleccions 2019 argentona

L'Ajuntament d'Argentona ha canviat els col·legis electorals per tal de garantir que la ciutadania que opti per votar de manera presencial a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes pel 14 de febrer ho pugui fer amb seguretat. Per aquests comicis s'han distribuït 17 meses electorals de manera que n'hi haurà 1 a l'Escola Sant Miquel del Cros, 3 a l'Escola Les Fonts i 13 al Poliesportiu Municipal. Aquests canvis es van aprovar dimecres en un ple telemàtic extraordinari i urgent per dur a terme el sorteig de membres de les meses electorals d'Argentona. Les modificacions responen als requisits de la Generalitat per tal de garantir les mesures de seguretat, evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi.

Els col·legis electorals per les eleccions del 14 de febrer hauran de ser espais amplis, amb una senyalització específica, circuits de sentit únic i una zona d'entrada i sortida de l'espai ben diferenciada. Abans de la constitució de les meses es faran test d'antígens o PCR als membres de la mesa, se'ls donarà material de protecció i s'haurà de mantenir la distància de seguretat entre ells. Els votants, per la seva banda, hauran de complir amb les mesures de mascareta, distància i gel, i a més, se'ls aconsella portar el vot preparat. També se'ls recomana respectar les franges horàries distribuïdes: de 9 a 12 del migdia pels col·lectius de risc, de 12 a 7 de la tarda per la població en general, i de 7 a 8 del vespre per a persones en quarantena. Finalment, també es podrà demanar el vot per correu a les oficines de Correus fins al 5 de febrer o si es disposa de certificat electrònic, es pot demanar des de casa telemàticament i un carter recollirà el vot a casa. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800