Notícies
Publicat el 22.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Una forta tempesta deixa afectacions als carrers d'Argentona
El fort vent i la pluja ha ocasionat diversos danys a la via pública especialment per la caiguda d'arbres
MOPU TEMPESTA

Cap a dos quarts de deu del matí una breu però intensa tempesta ha provocat alguns danys als carrers del centre d'Argentona i a les urbanitzacions. El temporal de pluja i vent ha provocat incidències elèctriques i al seu pas ha deixat diversos danys materials a la via pública. La Policia Local, Bombers, Protecció Civil i tot el personal que gestiona l'espai públic han donat resposta immediata a totes les incidències per tal de restablir les vies afectades. 

La Policia Local ha comunicat que les afectacions més importants han estat provocades per la caiguda d'arbres, ja que en alguns trams han barrat la circulació, algunes branques han provocat danys a vehicles estacionats així com altres desperfectes materials. Les afectacions elèctriques han deixat sense funcionament els semàfors i talls de llum a edificis municipals com la Velcro, Ràdio Argentona així com diversos veïnats que no han recuperat l'electricitat fins a mig matí. Per cert que l'emissora municipal ha vist afectada les seves emissions i per aquest motiu s'ha posposat la Roda Política per dilluns vinent.

Ja podeu veure les imatges d'algunes de les afectacions que han tingut lloc al veïnat de la MOPU i en altres indrets del centre de la vila. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800