Notícies
Publicat el 21.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'En cas que la Velcro s'hagi de tirar a terra, cal que tot el que vingui darrere estigui planificat i quantificat'
Susana López Rico (PSC) reclama al govern que informi millor als grups polítics de tot el que es porta al Ple
Susana López

Susana López Rico (PSC) s'ha mostrat conciliadora a l'entrevista de gener a l'hora de valorar les propostes que el govern va posant sobre la taula. Ha posat com a exemple el vot a favor que van donar els socialistes al Pla d'Acció per a la Infància, tot i que consideren que no van tenir la informació a temps per treballar-la. En aquest sentit, López demana a l'executiu que millori els traspàs d'informació per permetre uns debats més productius. "El govern equivoca l'estratègia, podrien tirar més coses endavant, amb més consens i més vots a favor, si fessin la petita feina de parlar més amb l'oposició", assegura. 

L'exigència de més informació també està al darrere de la posició del PSC sobre els moviments de serveis i equipaments que prepara el govern. El ple de gener va aprovar l'extinció d'un contracte amb l'Arca del Maresme, per deixar lliure un terreny muincipal al polígon Nord i poder-hi ubicar la brigada municipal. El moviment s'emmarca en la voluntat del govern d'Unitat d'alliberar l'edifici Velcro per enderrocar-ne una part. Susana López diu que el seu grup podria donar-hi suport si el projecte va acompanyat d'un pla integral d'equipaments. "En cas que la Velcro s'hagi de tirar a terra, que provablement sigui així, cal que tot el que vingui darrere estigui planificat i quantificat. No podem anar fent pedaços". 

Per cert, Susana López, que és treballadora d'una residència de gent gran, ja ha rebut la primera dosis de la vacuna contra la Covid. La regidora ho ha volgut fer públic per animar a la ciutadania a vacunar-se.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800