Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 20.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Es prorroguen dues setmanes més les mesures de contenció
El PROCICAT acorda prolongar les restriccions fins al 8 de febrer

Aquest dimecres s'ha anunciat la decisió de prorrogar dues setmanes més les mesures especials per contenir les dades epidemiològiques a Catalunya, que han experimentat un empitjorament generalitzat en les últimes setmanes, i que s'apliquen des del passat 7 de gener. 

Les següents mesures i restriccions es mantindran, per tant, fins al 8 de febrer.

Activitats socials

Limitació a 6 persones de, com a màxim, dues bombolles de convivència.

No obstant, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social que tinguin lloc en espais tancats, incloent els domicilis, es recomana que es restringeixin tant com sigui possible  i es limitin a visites a persones amb dependència o en situació de vulnerabilitat i que siguin sempre de la mateixa bombolla de convivència.

Mobilitat

Territori de Catalunya: restringida l'entrada i sortida sense motiu justificat.  La mobilitat laboral només és permet quan no es pot teletreballar.

Municipi: restringida la mobilitat tota la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar.

S'exceptuen d'aquesta restricció la realització d'activitat física i esportiva individual a l'aire lliure entre municipis limítrofs.

Confinament nocturn

No es pot circular pel carrer des de les 22:00 h a les 06:00 h, excepte per causes justificades.

Empreses

S'ha de fer teletreball, excepte quan no sigui possible.

Suspensió de congressos, convencions, fires i activitats assimilables.

Hostaleria

Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 09:30 h i de 13:00 a 15:30 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

Interiors: oberts amb el 30% de l'aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 09:30 h i de 13:00 h a 15:30 h. Resta d'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

Activitats culturals

Oberts: cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts, amb un 50% de l'aforament i un màxim de 500 persones, o de 1.000 si la ventilació és òptima. També oberts museus, biblioteques i sales d'exposició al 50% de l'aforament.

Suspensió de les activitats fora de la programació habitual dels establiments culturals.

Comerç i centres comercials

30% de l'aforament en petit comerç i centres comercials de menys de 400 m2 i mercats no sedentaris. Caps de setmana tancats, excepte establiments dedicats a la venda de productes  i serveis essencials.

Suspensió de l'obertura de centres i recintes comercials i d'establiments i centres comercials amb superfície de venda major de 400 m2, excepte establiments que venen productes de primera necessitat.

Esport

Obertes: instal·lacions i equipaments esportius a l'aire lliure, amb un aforament màxim del 50% i control d'accés.

Tancades: instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, excepte piscines.

Activitats esportives a l'aire lliure amb màxim 6 persones, a excepció de la pràctica esportiva federada. Competicions suspeses.

Activitats recreatives

Oberts: parcs infantils fins a les 20 h, amb un aforament del 50%.

Tancats: espais infantils lúdics interiors, festes majors, bingos, casinos i sales de joc.

Universitats i escoles

Universitats: docència teòrica en format virtual, excepte el primer curs.

Batxillerat i cicles formatius i ensenyaments de règim general reglats: reducció de l'activitat presencial.

ESO, primària i infantil: presencialitat plena.

Activitats extraescolars: Obertes les activitats extraescolars i esportives que es realitzin als centres educatius amb els grups estables de convivència de les activitats lectives. Suspeses les activitats de lleure infantil i juvenil, l'esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l'horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu.

Actes religiosos i cerimònies civils

30% de l'aforament, amb un màxim de 500 persones, o de 1.000 si la ventilació és òptima.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800