Notícies
Publicat el 14.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els clubs esportius locals resignats amb les restriccions
Les instal·lacions esportives interiors seguiran tancades perquè el govern mantindrà una setmana més les mesures que hi ha vigents a tot Catalunya
cba exterior

El govern mantindrà una setmana més, fins al diumenge 24, les restriccions que hi ha vigents a tot Catalunya. Un dels sectors perjudicats és l'esportiu, ja que les instal·lacions en espais tancats han de romandre tancades (a excepció de les piscines) i això afecta els clubs locals de la vila. Aquests pateixen les dificultats perquè les pistes exteriors no sempre són suficients per acollir a tots els equips i el confinament municipal impedeix comptar amb tots els membres del cos tècnic així com de totes les jugadores i jugadors. A més, la situació climatològica agreuja les males condicions d'entrenar a l'exterior. 

El director esportiu del Club Bàsquet Argentona, Xavier Rodríguez, ha explicat que el club es mostra agraït pel suport de l'Ajuntament però en canvi s'ha mostrat molt molest amb les restriccions que imposa el govern de la Generalitat. Considera que no hi ha cap certesa per pensar que les mesures que els clubs han complert escrupolosament en els darrers temps siguin insuficients i calgui arribar a l'extrem de prohibir la pràctica esportiva a l'interior.

Un altre cas és el dels Crazy Jumpers que com ha explicat una de les responsables, Sílvia Triadó, s'han vist obligats a suspendre l'activitat. Afirma que compleixen amb totes les mesures de seguretat però que "com que no competim com un esport federat no ens deixen exercir ni a l'interior ni a l'aire lliure". Triadó manifesta que les famílies són les primeres que expressen la voluntat de reprendre l'activitat esportiva perquè afirmen que els infants la necessiten i lamenten que els trenquin la rutina.   

Escolta l'entrevista a Xavier Rodríguez (CBA):

Escolta l'entrevista a Sílvia Triadó (Crazy Jumpers)

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800