Notícies
Publicat el 13.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El saxofonista argentoní Martín Diaz presenta 'Identities'
La Sala acollirà divendres el concert de presentació del seu primer disc que ha estat guardonat per la revista americana de jazz 'Downbeat Magazine'
martin diaz

Aquest divendres dia 15 de Gener, La Sala acollirà el concert de jazz de Martín Díaz Quintet (20:30h). L'argentoní Martín Díaz presenta el seu primer disc “Identities” que ha estat guardonat amb el premi "Downbeat" que atorga la revista americana de jazz "Downbeat Magazine". Aquest treball està inspirat en els sons del jazz tradicional i en harmonies del jazz modern. El saxofonista ha anunciat que divendres comptarà amb uns dels millors músics de l'escena de Jazz catalana. 

Martín Díaz viu a Amsterdam on fa un màster al conservatori i ha creat aquest projecte amb músics holandesos que en aquesta ocasió no l'acompanyen per les dificultats de viatjar a causa de la situació sanitària. L'argentoní ha sigut alumne i professor de l'Aula de Música d'Argentona i ha reconegut que li fa especial il·lusió presentar el disc davant de la família, amics i vilatans. Per això ha fet una crida "a tota la gent que li agradi el jazz, la música en general o que simplement vulguin desconnectar de tot el que està passant".

Escolta l'entrevista al saxofonista argentoní, Martín Díaz:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800