Ajuntament d'Argentona
Se substituirà el color blau que les identificava fins ara pel vermell. El funcionament i l'horari serà el mateix

Aquesta setmana comença el repintat de les zones d'estacionament amb control horari, que passaran a ser vermelles, substituïnt el color blau que les identificava fins ara. Aquests dies els treballs s'iniciaran als carrers Les Parres, Carreras Candi, Joan XXIII i Mataró, i continuaran per Puig i Cadafalch, Jacint Verdaguer i Barcelona. Aquesta tasca es prolongarà diverses setmanes i produirà petites afectacions en l'estacionament durant el temps que s'hi estigui treballant.

Què canviarà amb la zona vermella

Res. El funcionament de la zona vermella d'estacionament serà el mateix que l'actual. És a dir, es permetrà l’estacionament gratuït durant un termini màxim d'una hora, mitjançant un disc horari que ha d'estar visible des de l'exterior del vehicle.

Finalitzat el temps màxim d'estacionament, la persona conductora està obligada a retirar el vehicle d'aquella plaça. La limitació horària s'estableix de dilluns a dissabte, de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores, a excepció dels diumenges i dies festius.

Millora de la mobilitat

Durant el 2021, el govern de l'Ajuntament d'Argentona vol consensuar amb la resta de grups municipals del consistori un pla d'inversions per tal de millorar el control i vigilància de la zona vermella d'estacionament i afavorir una rotació de vehicles i mobilitat més fluïdes.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, així com per les afectacions que temporalment hi haurà a les places i zones d'estacionament on s'hi estiguin desenvolupant els treballs de repintat.

La previsió és que les tasques de repintat puguin iniciar-se durant la segona quinzena del mes de gener. La substitució pel color vermell de les diverses zones d'estacionament es prolongarà durant diverses setmanes, i es pot allargar depenent de les condicions meteorològiques. 

Publicat el 11.01.2021