Notícies
Publicat el 08.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Sant Julià 2021' també s'adapta a les mesures sanitàries
S'ha programat un cicle d'activitats culturals dividits en dos caps de setmana
Sant Julià Argentona 2021

Un cop passades les festes nadalenques, l'Ajuntament d'Argentona ja ha anunciat que, enguany, no es podrà celebrar la Festa Major d'Hivern com fins ara i, per aquest motiu, s'ha programat un cicle d'activitats repartits en dos caps de setmana davant les noves restriccions que van entrar en vigor ahir amb una vigència de 10 dies (fins al 17 de gener).

La programació s'inicia, avui, amb l'exposició d'Erik Schmitz al Museu del Càntir. L'artista ivarsenc ens presenta 'Essència' amb 8 peces inèdites creades per l'ocasió. 'Sant Julià 2021' finalitzarà amb un castell de focs artificials no presencial diumenge 17 de gener al vespre visible des de qualsevol indret d'Argentona. El cinema al Centre Parroquial, una xerrada al Saló de Pedra organitzada pel Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell sobre "Com era la vida al camp de concentració per a dones a Ravenbrück" i concerts per a tots els públics a La Sala completen la programació.

Per la seva part, la Parròquia oferirà l'ofici en honor a Sant Julià mantenint el 30% de l'aforament de la seva capacitat, tal com especifica les mesures vigents. Degut a la restricció de mobilitat, no hi podrà assistir el bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell Farrer. La missa, que també es podrà seguir en streaming, estarà presidida per mossèn Àlex Marzo.

Finalment, tampoc es podrà veure el tradicional Tres Tombs previst per aquestes dates. Tot i això, Joan Serra, membre de la comissió de Sant Antoni Abat d'Argentona, ha explicat que portaran a beneir la bandera a la tradicional missa que es farà a la parròquia, el proper diumenge 17 de gener, en honor a Sant Antoni. Joan Serra ha avançat que la intenció és celebrar el tradicional Tres Tombs al mes de juny, coincidint amb la Diada de la Flor i si les mesures sanitàries ho permeten.

Escolta l'entrevista sencera a l'artista Erik Schmitz sobre l'exposició ‘Essència’ al Museu del Càntir:

Notícia relacionada:

- Ferran Palau i Ginestà actuaran a La Sala 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800