Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 23.12.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Balaç molt positiu del 'Sense Portes'
L'organització s'ha mostrat molt satisfeta per l'acceptació que ha tingut aquest format adaptat a les mesures i ha agraït l'escalf del públic argentoní
Sense Portes Argentona 2020

El Sense Portes ha acabat aquest cap de setmana i la primera valoració del Col·lectiu Sense Portes ha estat excel·lent. Un dels seus membres, en Xavier Amatller "Notxa", ha explicat que el festival s'havia de celebrar al maig però es va anul·lar en diverses ocasions a causa de la pandèmia. Finalment s'ha pogut celebrar al desembre, en un format especial, marcat pel confinament municipal i moltes mesures que s'han complert escrupolosament per bé que no han restat la participació de la gent d'Argentona "volíem veure què passava i el públic ha respost molt bé, ha vingut tota la família i ha estat una experiència molt bona".

Tot i que és un festival pensat per omplir els carrers de la vila, en aquesta ocasió han hagut d'emplaçar-ho a espais acotats com el Bernat de Riudemeia o la Font del Mig. En Notxa assegura que la font ha sigut un descobriment com a espai per fer espectacles més íntims com els de dansa, en un entorn paisatgístic i que tot i la humitat "tothom aguantava estoicament". Finalment, ha agraït el suport de la població, de l'Ajuntament i de tota l'organització per seguir potenciant la cultura perquè "és vital i necessària com unes vitamines que et donen força per tirar endavant, és una vàlvula d'escapament, un aliment per l'esperit, la cultura no la podem oblidar mai!".

Escolta l'entrevista al membre del Col·lectiu Sense Portes, Xavier Amatller:


^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800